POLETNE REZERVACIJE

Starši otrok, za katere Občina Trzin po veljavnih predpisih krije del cene programa predšolske vzgoje v vrtcu, lahko uveljavijo rezervacijo zaradi počitniške odsotnosti otroka v obdobju od vključno 15. junija 2020 do vključno 11. septembra 2020. Rezervacijo lahko starši uveljavijo za neprekinjeno odsotnost otroka najmanj 2 tedna in največ 9 tednov. Upoštevati je potrebno, da je prvi dan odsotnosti vedno ponedeljek in zadnji dan vedno petek.

Zaradi ustreznega načrtovanja dela v poletnih mesecih, starše naprošamo, da rezervacijo napovejo:

  • do vključno 31. 5. 2020 (v kolikor boste rezervacijo koristili od 15. 6. 2020 do 28. 6. 2020)
  • do vključno 12. 6. 2020 (za vse ostale termine po 29. 6. 2020).

Izpolnjene izjave oddate strokovnim delavkam v vrtcu ali skenirano/fotografirano po e-pošti Jani Grabnar, pomočnici ravnateljice za vrtec (jana.grabnar@os-trzin.si).

V času koriščenja rezervacije starši plačajo 50% od njihovega, z odločbo določenega zneska plačila cene programa, zmanjšanega za ustrezni delež (%) živil.

Če starši otroka pripeljejo v vrtec pred napovedanim datumom zaključene rezervacije, se rezervacija prekine.

Rezervacijo lahko koristijo otroci, ki imajo skupaj z vsaj enim staršem stalno bivališče v Občini Trzin. Starši otrok, ki imajo stalno bivališče v drugih občinah, naj se oglasijo v tajništvu (Enota Palčica), kjer bodo dobili ustrezno vlogo za uveljavljanje rezervacije.

 Obrazec za uveljavljanje rezervacije:  POLETNA REZERVACIJA

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja