ŽABČKOV DAN V VRTCU ŽABICA

V četrtek, 19. 5. 2022, smo imeli v vrtcu Žabica prav posebno popoldne. Na velikem igrišču vrtca smo priredili »ŽABČKOV DAN«. Ta dan smo imeli pripravljenih polno aktivnosti in različnih zabavnih vsebin za vse otroke. Naročili smo lepo vreme, otroci pa so ob prijetni glasbeni kulisi priljubljenih otroških pesmi zelo uživali. 

Največja atrakcija dneva sta bila cirkusanta iz Teatra Cizamo, ki sta predstavila nekaj svojih vragolij. Po igrišču sta hodila s hoduljami in obenem žonglirala z raznobarvnimi žogicami. Predstavila sta animacijo z gigantskimi milnimi mehurčki. Tudi otroci in njihovi starši so lahko poskusili hoditi s hoduljami. Smeha in zabave ni manjkalo.

Med drugimi aktivnostmi so se otroci zabavali v likovni delavnici in sproščali svojo energijo v gibalno – športnih dejavnostih: od premagovanja poligona po hribu in na ravnem ter vseh mogočih ovir. Polepšali so se v lepotilnem kotičku. Iz salona so prišli urejeni z različnimi frizurami in zanimivimi obraznimi maskami. So se kar bleščali.

Najbolj so se razveselili, ko so se lahko posladkali s šmornom in sladoledom, osvežili pa s svežo limonado.

Poglaviten cilj Žabčkovega dneva je bila obilica dobre volje in zabave. Seveda je bilo obojega v izobilju.

Luštno je bilo. Veselimo se ponovnega druženja s starši.

Zapisala Saša Dolar

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja