PONOVNO ODPIRANJE VRTCA, 18. 5. 2020

Spoštovani,
skladno s prejetim obvestilom MIZŠ, bo vrtec ponovno odprl svoja vrata v ponedeljek, 18. 5. 2020. Ponovno odprtje zahteva kar nekaj tehtnih pomislekov zdravstvene in pedagoške stroke, saj nevarnost okužbe še vedno obstaja. Kljub odprtju vrtca želimo ohraniti zdravje otrok, zaposlenih in staršev. O natančnih protokolih in ravnanjih ob ponovnem prihodu v vrtec boste seznanjeni v naslednjem tednu.
S strani ministrstva za zdravje ste že prejeli obvestilo o boleznih otrok oz. njihovih družinskih članov, ki bi potrebovali posebno zaščito in prilagoditev oz. se jim vrnitev v vrtec odsvetuje. Zato naj vas pri vaši odločitvi spremlja skrbna odgovornost.
Prav tako pričakujemo, da v vrtec pripeljete le zdrave otroke, ki niso bili v stiku z obolelimi osebami ali nimajo kakšnih drugih bolezni (IZJAVA).
IZJAVO PRINESETE PRVI DAN PONOVNE VKLJUČITVE OTROKA V VRTEC.
ČE BOSTE OTROKA VKLJUČILI V VRTEC, POSREDUJTE SKENIRANO oz. FOTOGRAFIRANO PRIJAVNICO POMOČNICI RAVNATELJICE ZA VRTEC, JANI GRABNAR (na e-naslov: jana.grabnar@os-trzin.si) do TORKA, 12. 5. 2020, do 14. ure.
Glede na to, da bodo skupine otrok bistveno zmanjšane (v oddelkih 1 − 3 let 8 otrok, v oddelkih 4 − 6 let 10 otrok), vas prosimo, da razmislite o nujnosti vključitve otroka v vrtec. Želimo si, da bi vsem vključenim lahko omogočili prijetno bivanje, čeprav morda z nekoliko spremenjeno organizacijo oddelkov.
Na osnovi zbranih podatkov bomo lahko organizirali delo in tudi prehrano. Sporočamo vam še, da bomo vsem, ki boste ponovno vključili otroka v vrtec, izstavljali mesečni račun oskrbnine. Za starše, ki boste otroke še naprej obdržali doma, je vrtec še naprej brezplačen.
Vljudno vas še enkrat prosimo za sodelovanje, da nam vašo odločitev glede ponovnega vključevanja vaših otrok, sporočite čim prej.
Že v naprej se vam najlepše zahvaljujemo za sodelovanje in vas lepo pozdravljamo,
vodstvo vrtca

PRIJAVNICA

IZJAVA STARŠEV

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja